Atlas lumbaal massage

Op basis van de filosofie van de Dorn-methode werd een nieuwe nek- en schoudertherapie ontwikkeld. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang. Het lichaam is door deze therapie zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze therapie gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

 

Atlas Lumbaal massage
De Atlas Lumbaal massage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling komt u in korte tijd volledig in balans. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen. Mede door het interactieve karakter van deze therapie wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.

De naam Atlas lumbaal is afgeleid van het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels, terwijl de Lumbaalmethode is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage onderrugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.