Stoelmassage


Dit is een vorm van massage die klassieke massagetechnieken met traditionele Japanse drukpuntmassage combineert. Zoals uit de naam blijkt wordt deze massage ondergaan op een speciaal ontworpen stoel. De client zit in een optimaal ontspannen houding met ondersteuning voor hoofd, armen, borst en onderbenen. De massage wordt door de kleding heen gegeven, het is niet nodig om zich te ontkleden. De draagbare stoel neemt weinig ruimte in beslag.

Stress en RSI
Massage is een beproefde manier om stress te reduceren. Heeft u (of hebben uw werknemers) wel eens last van stijfheid in nek en schouders, rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid en snel geiirriteerd zijn ? Dit zijn symptomen van stress. Stoelmassage is een van de betere Stress Relief methoden. Het bevordert de bloedcirculatie zodat zelfhelende mechanismen van het lichaam een kans krijgen hun werk te doen.

Merk het grote effect bij werknemers
Een gebaar van de baas betekent voor uw medewerkers even speciale aandacht. Een gevoel van waardering. Dat is wat stoelmassage kan bereiken. 15 minuten helemaal voor jezelf. Met geestelijke en lichamelijke ontspanning tot resultaat. Dit helpt om goed te blijven functioneren. Verfrist kunnen uw medewerkers de week weer door.

Tijd effectief
Stoelmassage is bedoeld voor hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen en neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd. Stoelmassage is ontwikkeld om diegene met weinig tijd de kans te geven om op de meest comfortabele manier te kunnen ontspannen en kan bij u op de werkplek gegeven worden. Het is voor bijvoorbeeld beeldschermgebruikers en produktielijn medewerkers zeer aan te raden en kan RSI-achtige klachten voorkomen. Ik heb praktijkvoorbeelden als referentie.

Regelmaat
Massage bevordert het lichaamsbewustzijn en geeft de gemasseerde de kans om beter naar het lichaam te luisteren voordat waarschuwíngssignalen werkelijk lichamelijke klachten worden. Na een stoelmassage voelt u zich meer ontspannen en energieker – alsof u ontwaakt uit een korte maar verkwikkende slaap.

Herhaling
Een enkele stoelmassage zal al een gunstige uitwerking op u hebben. Hoe vaker u de massage ondergaat hoe groter het effect zal zijn. Het is belangrijk om de massage regelmatig te ondergaan – een keer per week of eens per twee weken.

Ik verzorg desgewenst een stoelmassage demonstratie of eenmalige sessie in uw bedrijf tegen gereduceerd tarief.