Tarieven

(indien mogelijk contant betalen)

Therapie/massage/behandeling30 minuten

50,00

45 minuten

60,00

60 minuten

70,00

75 minuten

80,00

90 minuten

90,00

Orthomoleculair consult75 minuten

80,00

Hawaiiaanse LomiLomi massage120 minuten

125,00

Zwangerschapsmassage op warm water kussens75 minuten

80,00

Arrangementen (voor 2 personen)240 minuten

195,00

Finse buiten saunadagdeel

25,00

Whirlpool (voor 2 personen)

40,00

Infrarood sauna30 minuten

15,00

Zonnebank

9,00

Cadeaubonnen beschikbaar
Prijzen vanaf 1 januari 2024
INDIEN MOGELIJK CONTANT BETALEN
U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen gedeeltelijk of volledig.

Beroepsvereniging en Zorgverzekeraars

Ik ben lid ben van de beroepsvereniging BATC (licentienummer BR1422) waardoor de zorgverzekerden met een aanvullende verzekering mijn behandelingen vergoed kunnen krijgen. Voor de wellness massages is er geen vergoeding door de zorgverzekeraars. Verder is er geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen bij Anderzorg, Hema, Interpolis en Just en wordt de BATC zorgverlener wordt niet vergoed door: de VGZ-groep, DSW, Pro-Life en ‘Zorg en Zekerheid’. De Amersfoortse vergoedt alleen Acupunctuur of Shiatsu therapie. Ditzo vergoedt alleen een natuurgeneeskundige behandeling indien die door een BIG-geregistreerde arts wordt uitgevoerd.

Maandag t/m vrijdag en uitsluitend op afspraak
Op werkdagen kunt u telefonisch een afspraak voor een behandeling maken. Aangezien ik de rust tijdens behandelingen wil waarborgen, is er geen telefoon in de praktijkruimte. U kunt op mijn antwoordapparaat een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Bij de eerste behandeling en kennismaking hoort ook een anamnese/intakegesprek, waarin uw klachten en de geschiedenis daarvan centraal staan. Zo’n eerste behandeling neemt in de regel dan ook wat meer tijd in beslag dan een vervolgbehandeling.

Afspraak verzetten ?
Wilt u een afspraak afzeggen of verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch te melden (behoudens overmacht situaties) anders zullen de kosten voor de behandeling in rekening kunnen worden gebracht.