Aromatherapie

Bij mijn aromatische massage maak ik gebruik van essentiële oliën die uw stemming en lichamelijk welzijn verbeteren. Essentiële oliën zijn oliën uit wortels, zaden, bloemen, bomen, planten en kruiden in een geconcentreerde vorm, dus de essentie van de werkzame delen uit het plantenrijk.

Tijdens deze massage wordt uw zenuwstelsel optimaal gestimuleerd, waardoor u zich intens ontspannen voelt en het gevoel krijgt dat u één wordt met uw lichaam. Dit is fundamenteel voor onze geestelijke en sociale ontwikkeling.

De behandeling start met een heerlijk voetenbad met een essentiële olie. Vervolgens neemt u plaats op mijn verwarmde massagetafel waarop u heerlijk gemasseerd wordt met verwarmde oliën. Tijdens mijn aromatische massage stem ik het soort massage af op uw wensen en ik gebruik per massage bijpassende oliën. Dit zijn zowel de verschillende vette plantenoliën als de essentiële oliën.

 

over ons aromana

 

Effecten van mijn aromatische massage
De geuren van de oliën hebben effect op het gedeelte van uw hersenen dat betrokken is bij herinnering, motivatie en het emotioneel geheugen. Op het lichamelijke vlak heeft deze massage een zeer ontspannen gevoel van welbehagen.

Olie in geconcentreerde vorm heeft een veel sterkere werking dan de plantendelen waarvan de olie afkomstig is. Als een olie, die van de wilde pluk of biologische oogst komt, eenmaal door uw huid wordt opgenomen, komen de werkzame delen ervan nog beter in uw lichaam terecht. Dus als u lichamelijke klachten heeft dan informeer ik u graag over de oliën die daar het beste bij passen. Ik kan ze dan, voorafgaand aan de aromatische massage, ter plekke voor u mengen.

Aromatherapie is een van de prettigste wegen naar gezondheid en welzijn.