Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - 0618224181 - alleen op afspraak - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Privacy

Praktijkruimte


Methoden

Aromatherapie

Dorn Breuss

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Gewichts problematiek

Epigenetica

Verkoop producten


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Niet vergoed

Zwangerschapsmassage


Overig

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksZwangerschapsmassage
Dit is een spannende maar vaak ook een hele mooie en bijzondere tijd. Wees dus extra lief voor jezelf en plan een zwangerschapsmassage bij Aromana.

Zwangerschapsmassage (in Groot Brittanie ook Hydromedmassage genoemd) is een revolutionaire massagemethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal (warm)watermatras. Een buikligging kan voor een zwangere vrouw erg onaangenaam zijn maar op het Hydromed warm water matras blijf je gedurende de hele massage op je rug liggen.

Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook, in een relatief korte periode, heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Vanaf de 4de maand kun je last krijgen van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Maar misschien voel jij je kiplekker en ben je gewoon alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage helpt je om deze eventuele klachten te verminderen en zorgt voor totale ontspanning.

Aromatisch samenspel

Zwangerschapsmassage gaat buitengewoon goed samen met aromatherapie. De aangename warmte van het watermatras (40-42 graden) in combinatie met etherische olien, zorgt er voor dat spieren en het zenuwstelsel sneller en dieper ontspannen.

De zachte vloeiende massage is niet alleen ontspannend voor jezelf, ook je baby in de baarmoeder zal door jouw ontspanning positief reageren. Door de warmte van het watermatras wordt etherische olie beter door de huid opgenomen en komt de therapeutische werking ervan nog beter tot zijn recht.

Na de bevalling wordt er nog steeds veel van het lichaam gevraagd. Het lichaam moet zich weer herstellen van de geboorte. Wellicht wordt er borstvoeding gegeven, moet de baby vaak opgetild worden en misschien slaap je slecht of veel minder dan voorheen. Ook voor deze periode kan massage een uitkomst zijn om je weer fit te voelen.


Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekering.