Hertenweg 12 - 8317 PN - Kraggenburg - 0527252550 - KvK 39078926


Introductie

5 Principes

Praktijkruimte


Methoden

Aromatherapie

Dorn Breuss

Triggerpoint

Lymfe drainage


Voeding

Epigenetica

Boeken


Lomi behandeling

LomiLomi Temple style

Lomi Aunty maile style

Lua Lomi Jimmy Quitan


Pijnbestrijding

InterX neurostimulatie


Niet vergoed

Zwangerschapsmassage


Overig

Tarieven

Curriculum Vitea

Email

Kaartje

LinksMijn naam is Conny van der Riet. Geboren en getogen in de Noordoostpolder ben ik groot geworden dicht bij de natuur. Via een sportmedische achtergrond ben ik in de alternatieve geneeswijzen terecht gekomen. Nu heb ik een eigen natuurgeneeskundige praktijk. Hier breng ik mensen weer in balans met Hawaiiaans Lichaamswerk, Epigenetica en diverse vormen van massagetherapie.

Met een klassieke opleiding tot sportmasseur bij de NGS als start is mijn interesse via de Aromatherapie opleiding aan de Hogeschool te Meppel steeds meer in de richting van holistische behandelingen verschoven. In de vele jaren dat Aromana bestaat ben ik mij in spirituele richting gaan ontwikkelen. De diverse massagevormen zijn onderdeel van een behandelmethodiek geworden.

Ik werk intuitief, volg mijn hart, ondersteun mijn clienten bij het zoeken naar balans. Ik help hen om een diepe lichamelijke en geestelijke rust te bereiken. De uiteenlopende therapievormen die ik beheers kunnen hierop aansluiten, de weg naar balans versterken of vergemakkelijken met minder pijn, minder spanning en meer energie als einddoel.

Deze website is gemaakt door Wim van den Bergh